Yoga fakta

FAKTA OM YOGA

 

D.Y.P.- DEEP YOGA PRACTISE

 

Yogaserien er utarbeidet av Naema Noor, og den baserer seg på presis utførelse av posisjoner, i et fast system i et oppvarmet rom.

Serien inneholder stående og sittende stilinger samt inversjoner, (opp-ned stillinger).

Stillingene kan kjennes igjen fra både Bikram-yoga, Ashtanga og Iyengar. Øvelsene tvinger fram svetten som i Bikram, innehar noe av dynamikken fra Ashtanga og er teknisk utfordrende som i Iyengar.

D.Y.P. har sin egen flytende rytme og timing som læreren holder nøye kontroll på.

Instruksjonene er presise og krevende, men ikke til å ta feil av både for nygegynneren, og for den litt erfarne yogautøver.

Ved utførelse av D.Y.P. vil du oppnå mange helsemessige fordeler uavhengig av alder og fysisk form.

Du blir sterk og fleksibel i kroppen, og du får et lavere stressnivå, blir kvitt avgifts stoffer, sterkt immunforsvar og en kropp i balanse med energi nok til alle hverdagens utfordringer.

Frisk og full av energi!

 

D.Y.P – HOT

 

D.Y.P. HOT er en unik serie yogaøvelser som fokuserer på å gi kroppen økt metabolisme, aktivt immunsystem og mer energi.

HOT er en effektiv treningsøkt for hele kroppen, hvor du vil bygge styrke, smidighet og balanse, svette ut gift- og slaggstoffer, få mer energi og ha det gøy. Klassen instrueres av sertifiserte instruktører fra House of Yoga, og alle stillinger utføres med god teknikk og kvalitet.

HOT passer for både deg som er nybegynner, og for deg som er avansert utøver av yoga.

Du som har trent yoga tidligere vil kjenne igjen øvelser fra D.Y.P., Bikram, Lyengar og Asthanga.

D.Y.P. HOT er en yogaserie utviklet av Naema Noor, House of Yoga, og utføres i utvalgte studio’s med sertifiserte instruktører.

 

MORGEN YOGA

 

Morgenyoga er en rolig yoga klasse hvor du jobber en del med stående stillinger for å bygge styrke og vekke kroppen. Timen inneholder også bakoverbøy og andre øvelser som styrker ryggen og åpner opp brystet og skulderpartiet. Perfekt for deg som har stillesittende jobb og er litt fremoverlent mot pc’en.

Klassen avsluttes med gode avspenningsøvelser som samler energi til resten av dagen. Klassen vil bli supplert med andre yogaøvelser etter hvert som kroppen er klar for progresjon.

YOGA

 

Ordet «yoga» har sine røtter fra ordet «yuj» på sanskrit, som betyr «å forene». Yoga kan defineres som en disiplin for å oppnå mest mulig balanse mellom kropp, sinn og sjel, og er et system for fysisk, mental og åndelig trening.

Yoga kommer opprinnelig fra India, og dagens yoga har utviklet seg over tusenvis av år, og favner et bredt spekter av stiler og disipliner. Man trenger ikke være spesielt myk eller sterk for å begynne å praktisere yoga. Yogapraksisen din er en kontinuerlig prosess og yoga kan praktiseres av de fleste, nettopp fordi du jobber med den fysikk og kropp du har som utgangspunkt.

 

MiYoga

Følg med for siste nytt på:

Studio: Valdresvegen 2, 2900 Fagernes

Telefon: Elisabeth Ruud Tlf 957 57 381

Postadr: Hansavegen 11, 2952 Beito

Org. nr: 967292184

© MiYoga - 2016 All rights reserved

Siden er satt opp av: designsaskia.no